Klímatisztítás

Mit kell tudni az ózonról, hogyan működik?

Az egyik legerősebb fertőtlenítő, és oxidáló anyag, ami sokkal hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel, oldószermaradványokkal, akkor az extra oxigénatom azonnal elpusztítja, illetve teljesen oxidálja azt. Az ózon megbontja a baktériumok sejthártyáját, megakadályozza a gombák sejtnövekedését és a vírusok szaporodását.

A fertőtlenítés teljes mértékben vegyszer felhasználása nélkül, környezetbarát módon történik, így különböző vegyszerekre érzékenyek, allergiások, kisgyermekesek, gyengébb immunrendszerrel rendelkezők számára különösen ajánlott. Eltávolítja a nedvességet, amely általában a padlóburkolaton és a légkondicionáló párologtatóin gyűlik össze, valamint megszünteti a kellemetlen szagokat is. A tisztítás folyamata 40 percet vesz igénybe, és évente egyszer legalább ajánlott elvégeztetni.

A klíma káros hatásai:

Az elszennyeződött klíma okozhat légzési panaszokat, légszomjat, a szem, a torok és az orrnyálkahártyák szárazságát, továbbá fejfájást, szédülést, és kimerültséget is tapasztalhatunk.

Sokaknál jelentkeznek megfázásos, allergiás tünetek (orrfolyás, tüszkölés, köhögés, könnyezés), akár kötőhártya-gyulladás és fogfájás is. 

Óvja meg egészségét és szánjon időt klímatisztításra évente legalább egyszer!

Egyeztessen időpontot szervizeinkben!

1149 Budapest, Mexikói út 18.
06 1/ 4 600 500

1025 Budapest, Pusztaszeri út 18.
06 1/ 3 257 193