Szállítási feltételek

Az értékesítés menete:

A Vevő a webáruházon keresztül az áru pontos meghatározásával elküldi megrendelését cégünknek.

Az értékesítéssel kapcsolatos ügyintézés elsősorban e-mail formájában történik. Cégünk a megrendelt tételeket adott szállítási határidővel visszaigazolja. A szállítást futárcégen keresztül az orzág bármely területére vállaljuk. Helyszíni átvétel esetén az internetes vásárlás nem biztosít elsőbséget a többi vevővel szemben.

Vevõ rendelését a visszaigazolás alapján írásban (e-mail) megerõsíti, ezzel elfogadja a szállítási határidõt és az általános szerződési feltételeket.

Eladó a megrendelést futárcégen keresztül teljesíti. A szállítás költsége alapesetben a vevőt terheli. A futárcég megbízottja az áru leszállításakor annak ellenértékét készpénzben beszedi.

Szállitási díjak:

  • 1-4 db gumi vagy felni 2600 Ft

 

Szállítási feltételek:

A raktáron nem lévõ (kevésbé szokásos speciális méretű) termék rendelése esetén a megrendelt áru értékének 20%-áról elõlegszámlát küldünk. A megrendelést csak akkor áll módunkban teljesíteni, ha az előlegszámla értéke a bankszámlánkra megérkezett.

A lefoglalt termékeket 2 hétig tároljuk a megrendelő részére. Ezután a rendelést lemondottnak tekintjük.

A futárcég csak olyan szállítási címre tud szállítást teljesíteni, ahol 08.00-tól 18.00-ig folyamatosan vagy a futárcéggel közvetlenül telefonon egyeztetett idõpontban tartózkodik az áru átvételére jogosult személy. A futárcégnek való átadást követően az áru mozgását, érkezését nincs módunkban nyomon követni. Amennyiben további időpont egyeztetésre lenne szükség azt közvetlenül csak a futárcégen keresztül tudja megtenni, melynek elérhetőségeit válaszlevelünkben megküldjük. A téves vagy hibás megrendelés esetén a visszaszállítás költsége a megrendelőt terheli.

 

Szállítási határidők:

Raktáron lévő tételek esetében 1 nap. A munkaszüneti napok nem számítanak bele a szállítási határidőbe. Az oldalon megjelenő gumiabroncsok a gyártók raktárkészletétől függően nem minden esetben elérhetők. Előfordulhat hogy a megrendelt tétel (leginkább csak speciális méret esetében) nem beszerezhető. Ebben az esetben mindenképp értesítjük a megrendelőt.

 

Szerelés és személyes átvétel:

Szervízünkben lehetőség van az abroncsok személyes átvételére és az abroncsok felszerelésére is.

 

Kapcsolatfelvétel:

Munkatársaink az érkező megrendelésekre online e-mail válaszüzenettel állnak rendelkezésre minden munkanap 08:00-tól 17:00-ig. Az ezen napszakokon kívül érkező megrendelésekre vagy e-mail üzenetekre a legközelebbi munkanap kezdetén tudunk válaszolni.