A prémium gumiabroncsok kritikus időszakban is eljutnak Önhöz!

Mostanság olyan érzésünk van mintha belassult volna kicsit a világ, de az a helyzet, hogy az élet akkor sem áll meg, ha világjárvány van

A Goodgumi azonban rendkívüli körülmények között sem pihen, munkatársaink kettőzött erővel dolgoznak azon, hogy eljuttassák Önhöz a kiemelkedő minőségű gumiabroncsokat.

Valójában ebben a tekintetben semmi nem változott nálunk

-          a legjobb gumikat küldjük Önnek
-          a lehető legrövidebb idő alatt

Úgy gondoljuk, hogy az előttünk álló hetekben még fontosabb, hogy minimalizáljuk a személyes érintkezést, és mi meg is teszünk mindent, hogy Ön minél egyszerűbben és minél biztonságosabban tudjon prémium gumiabroncsot vásárolni. 

A Goodgumi csapata gőzerővel dolgozik azon, hogy napokon belül nálunk is elérhető legyen az online, bankkártyás fizetés lehetősége, de addig is azt javasoljuk, hogy vásároljon bátran és spóroljon velünk!

Ha pedig már Önnél van a vadonatúj prémium gumiabroncs-garnitúrája, akkor javasoljuk, hogy minél hamarabb végeztesse el a gumiabroncscserét. 

Az AKH csoport tagjaként kibővült gumiszerviz hálózatunkban, már 14 ponton várunk mindenkit töretlen maximalizmussal és a legszigorúbb biztonsági előírások 100%-os betartásával akinek számít a minőség.

 

KATTINTSON IDE

 

és foglaljon időpontot online!

Szeretnénk minden kedves ügyfelünket megnyugtatni:

- a 2020. március 28-án hatályba lépett kormányzati rendelet a szervizek nyitva tartását nem érinti hátrányosan.

- valamennyi szervizünkben szigorúan betartjuk a legkomolyabb biztonsági előírásokat, amelyek a következők:

1. gumiszerelőink kesztyűben és maszkban dolgozhatnak csak, nem érintkezhetnek az ügyfeleinkkel, illetve ügyfeleink nem tartózkodhatnak a szerelőállásban a gumicsere ideje alatt

2. minden helyiségünket rendszeresen, naponta többször fertőtlenítjük, ügyfeleink a szervizeink különböző pontjain mindig találnak kézfertőtlenítési lehetőséget

3. a kasszánál dolgozó kollégánkat plexifal választja el Önöktől, mindenkit megkérünk a bankkártyás fizetésre, a terminálokat 30 percenként fertőtlenítjük

Figyelem! Budapest főpolgármestere döntése értelmében 2020. április 27-étől csak szájmaszkban lehet budapesti üzletekbe, boltokba belépni, a rendelkezés az autó- és gumiszervizekre is vonatkozik. Kérjük, hogy ennek értelmében gumicserére is felkészülten érkezzenek. Megértésüket előre is köszönjük!

Közös érdekünk, hogy minden ügyfelünk biztonságos körülmények között, időben elvégezze a szükséges gumiabroncs-cserét!