BBS minőség és biztonság

Biztonság

A mi szempontunkból nézve a törvényi előírások elégtelenek. A BBS által gyártott keréktárcsák képesek az elõírásokban rögzített számos tűréshatárt többszörösen meghaladó igénybevétel elviselésére. A gyártás során alkalmazott komplex szimulációs programok eredményeit minden esetben gyakorlati tesztek végrehajtásával is igazoljuk. Az általunk gyártott keréktárcsáknak folyamatosan bizonyítani kell kiváló tulajdonságaikat, és nem csak a tesztpadokon, hanem valós alkalmazásokban, terheléses tesztek egész során át. A BBS keréktárcsákat úgyszólván minden verseny kategóriában sikerrel bizonyítják tűrőképességüket és kiváló teljesítmény.

 

Kopásállóság

Milyen hatással vannak a környezeti paraméterek a BBS keréktárcsákra? Félig elolvadt sós hólé, kőkemény homokszemek, kavicsdarabok. Valósághű tesztek során vizsgáltuk meg, miként hatnak ezek a működési körülmények a keréktárcsák élettartamára. A tesztek eredményei alapján bizton állíthatjuk, hogy a BBS keréktárcsák még évek multával is megtartják kiváló jellemzőiket.

 

Minőség

Korunk minőségi elvárásai kivételes teljesítményeket követelnek meg. Ebben a kérdésben semmit nem bízunk a véletlenre. Meggyőződésünk szerint a csúcsminőségű termék előállításának alapfeltételei a következők: a lehető legjobb alapanyag, a legkorszerűbb megmunkáló eszközök, a gyártási eljárás minden lépésének pontos megtervezése, végrehajtása és ellenőrzése a lehető legmagasabb képzettségű szakemberek által. Ezek azok a szempontok, melyeknek alapján biztosan állíthatjuk, hogy gyártósorainkat kizárólag a legkiválóbb minőségű termékek hagyják el. Hogy ez hosszú idon át így is maradjon, gyártási rendszerünket nem csak a DIN EN ISO 9001, hanem a VDA 6.1 és a QS 9000 (az amerikai autógyártók szövetsége által használt) minősítési rendszerek által is jóváhagyattuk.